1. شرکتها از چه طریقی میتوانند درخواست اعتراض خود را منعکس نمایند؟
پاسخ: شرکت ها میتوانند با مراجعه به کارتابل دانش بنیانی خود در سامانه reg.daneshbonyan.ir، بخش اعتراض به نتیجه ارزیابی، درخواست خود را در قالب فرم اعتراض (لینک) ارسال نمایند.
درخواستهای ارسالی از سوی شرکتها در قالب غیر از فرم اعتراض و بدون توضیحات مبسوط و جامع بر مبنای معیارهای تفصیلی ارزیابی(لینک) و نمونههایی از ارزیابی و سطح بندی کالا و خدمات دانش بنیان(لینک) ترتیب اثر داده نخواهد شد.
2. شرکتها چگونه میتوانند از علت تایید نشدن خود در فرآیند ارزیابی مطلع شوند؟
پاسخ: بلافاصله پس از نهاییشدن پرونده شرکت در دبیرخانه کارگروه، در صورت عدم تایید شرکت، توضیحات علت عدم تایید در کارتابل شرکت قرار داده میشود. نحوه دسترسی به علت عدم تایید در کارتابل شرکت به آدرس reg.daneshbonyan.ir در عکس زیر نمایش داده شده است. همچنین شرکتها میتوانند از طریق شماره 02183534 از علت عدم تایید خود مطلع شوند.
3. شرکتهایی که به علت نداشتن نمونه آزمایشگاهی عدم تایید شده اند، چه اقدامی میتوانند انجام دهند؟
پاسخ: در صورتیکه محصول شرکت در حد نمونه آزمایشگاهی آماده ارائه گردیده است، باید شرکت فرم اعتراض تکمیل و از طریق سامانه reg.daneshbonyan.ir ارسال نماید تا درخواست شرکت در دبیرخانه بررسی گردد.
4. شرکتهایی که به دلیل نداشتن تاییدیه رد شدهاند (به عنوان مثال تاییدیه نانومقیاس، عدم عضویت قطعی در شبکه راهبردی و ...)، باید چه اقدامی انجام دهند؟
پاسخ: شرکت باید نامه درخواست یا فرم اعتراض خود را به همراه تاییدیهها، از طریق سامانه reg.daneshbonyan.ir (بخش اعتراض) بارگذاری نماید تا در دبیرخانه بررسی گردد. نیازی به ارسال فرم اعتراض در قالب نامه به دبیرخانه کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان نیست و صرفا درخواست اعتراض باید در سامانه ذکز شده ارسال گردد. همچنین الزاما باید تاییدیهها به صورت ضمیمه جهت بررسی در دبیرخانه ارسال شده باشد.
5. شرکتها جهت اعتراض به علت عدم تایید مربوطه به طراحی مبتنی بر تحقیق یا توسعه و شرط سطح فناوری، چه اقداماتی میتوانند انجام دهند؟
پاسخ: شرکتها باید ابتدا علت عدم تایید را در کارتابل خود مشاهده کنند.
- در صورتی که علت عدم تایید شرکت به دلیل نداشتن شرط طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه باشد، شرکت باید نسبت به ارسال مستندات فنی تکمیلی اقدام نماید.
- در صورتی که علت عدم تایید شرکت نداشتن شرط سطح فناوری باشد، شرکت باید پس از مطالعه معیار تفصیلی و نمونه سطح بندی حوزه تخصصی محصولات خود، نسبت به ارائه دلایل در قالب فرم اعتراض اقدام نمایید.شرکتها باید ابتدا علت عدم تایید را در کارتابل خود مشاهده کنند.
پیام مربوط به نداشتن شرط طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه و شرط سطح فناوری به صورت زیر است:
الف- در صورت نداشتن شرط طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه:
" نداشتن طراحی قابل توجه بخش پیچیده محصول یا فرآیند تولید یا تجهیزات تولید"
ب- در صورت نداشتن شرط سطح فناوری:
"عدم انطباق کامل کالاها یا خدمات با «فهرست کالاها و خدمات دانش بنیان» و دارا بودن سطح فناوری بالا"
6. در صورتی که شرکتها بدلیل عدم همکاری، عدم فعالیت، انحلال عدم تایید گردند، چه اقداماتی باید انجام دهند تا دوباره وارد فرایند ارزیابی شوند؟
پاسخ: این دسته از شرکتها میتوانند با مرکز مشاوره دانش بنیان (02183534) تماس گرفته تا باردیگر وارد فرایند ارزیابی شوند.
7. در صورتی که شرکتها بدلیل نداشتن شرط فروش حداقل 25 درصد، به صورت تولیدی نوع 2 تایید شدهاند، چگونه میتوانند درخواست تجدید نظر ارسال نمایند؟
پاسخ: در صورتیکه بنا به اظهارنامه سال جدید، شرکت بتواند شرط فروش 25% را اخذ نماید (نسبت فروش محصولات تایید با معافیت به فروش کل شرکت 25 درصد باشد)، میتواند درخواست اعتراض خود را از طریق سامانه reg.daneshbonyan.ir ارسال نماید.
8. آیا شرکتهایی که در ارزیابی تایید شده اند ولی بعضی از کالاهای آنها رد شده است میتوانند درخواست بررسی مجدد ارسال نمایند؟
پاسخ: این شرکتها در صورتی که متقاضی دریافت یکی از حمایتهای جاری مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان (مانند گمرک، معافیت بیمه ای، استقرار و ...) برای محصول عدم تایید خود باشند، لازم است درخواست نسبت به تکمیل فرم اعتراض در کارتابل شرکت در سامانه reg.daneshbonyan.ir اقدام نماید. فرم اعتراض باید بر مبنای دلیل رد محصول شرکت تکمیل گردد و مستندات تکمیلی نیز باید توسط شرکت به صورت کامل در بخش ضمایم سامانه اعتراض بارگذاری شود. پس از اخذ استعلام از حوزه های فنی تخصصی، در صورت دارا بودن شرایط آیین نامه ای، امکان ورود به فرآیند ارزیابی مجدد برای شرکت وجود دارد. بدیهی است در صورتیکه شرکت وارد فرآیند ارزیابی شود، بر اساس آخرین آیین نامه ارزیابی منعکس شده در سایت دانش بنیان، ارزیابی شرکت صورت خواهد پذیرفت.
9. آیا شرکتهایی که در ارزیابی تایید شده اند و متقاضی ارزیابی محصول یا محصولات جدید هستند، میتوانند درخواست بررسی مجدد ارسال نمایند؟
پاسخ:این شرکتها در صورتی که متقاضی دریافت یکی از حمایتهای جاری مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان (مانند گمرک، معافیت بیمه ای، استقرار و ...) برای محصول جدید خود باشند، لازم
است درخواست حمایت مورد نظر را در کارتابل شرکت در سامانه reg.daneshbonyan.ir ارسال نماید و در صورت دارا بودن شرایط آیین نامه ای، پس از اخذ استعلام از حوزه های فنی تخصصی،
امکان ورود به فرآیند ارزیابی مجدد برای محصول مورد نظر وجود خواهد داشت.
10. مدت زمان رسیدگی به پرونده اعتراض هر شرکت پس از ارسال فرم اعتراض در سامانه چقدر است؟
پاسخ: از زمانی که هر شرکت درخواست خود را در سامانه اعتراض ثبت مینماید، حداکثر 45 روز کاری طول میکشد تا پرونده اعتراض آن شرکت بطور کامل بررسی شده و نحوه ارجاع مجدد یا عدم ارجاع شرکت برای ارزیابی مجدد مشخص شود.